تصادف ساینا و پراید در محور قوچان- مشهد با ۶ مصدوم (۴ اسفند ۱۴۰۳) ارزیابی کیفیت شیرخشک با ابداع پژوهشگران دانشگاه تهران تصادف پراید با خاور یک فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت (۴ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سرانه پذیرش در مدارس علمیه خراسان ۲ برابر میانگین کشوری است صدور هشدار‌های نارنجی و زرد در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۴ اسفند ۱۴۰۳) اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی ۲ کوهنورد در کولاک برف اشترانکوه مفقود شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم چرا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ ۱۸ اثر صنایع‌دستی خراسان رضوی به مرحله نهایی جشنواره ملی فجر سیمین راه یافت استخدام ۱۸ هزار معلم جدید پس از بازبینی آزمون استخدامی کاهش دمای شدید در تهران از امروز تا سه‌شنبه (۴ تا ۷ اسفند ۱۴۰۳) چگونه در فصل پرمسافر، بلیت تبریز به استانبول را ارزان بخریم؟ فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می‌خورد آغاز انجام تست مولکولی تب دنگی در آزمایشگاه مولکولی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۴ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت دلالان، چالش جدی در عرصه گردشگری سلامت است دستور دادستان زاهدان برای بررسی موضوع حادثه انفجار ساختمان بنیاد مسکن چابهار (۴ اسفند ۱۴۰۳) چرا سفر به یک کالای لوکس تبدیل شده است؟ تاریخ برگزاری آزمون ۱۴۰۴ صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان اعلام شد امسال ۴۴ درصد گنجایش اقامتگاه‌های رسمی خراسان رضوی تکمیل شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت درمان بیماران سکته مغزی نیازمند حمایت دولت است کوچک کردن تومور‌های پروستات بدون نیاز به جراحی ممکن شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۴ اسفند ۱۴۰۳) | دمای مشهد به منفی ۵ درجه می‌رسد ارتقای دانشگاه صنعتی اسفراین به تصویب رسید امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از ۴۰۰ نفر در کشور طی ۷۲ ساعت گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) چالدران، سردترین شهر کشور با دمای منفی ۲۱ درجه سانتی‌گراد (۴ اسفند ۱۴۰۳) آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای شمال کشور (۴ اسفند ۱۴۰۳) قتل پیرمرد ۹۱ ساله در برابر دوربین مداربسته تأثیر شیردهی بر کاهش خطر سندروم مرگ ناگهانی نوزاد بارش برف و باران در برخی نقاط کشور از امروز (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

جزئیات توافق دولت و مجلس در مورد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان | قانون از همین ماه (آذر ۱۴۰۳) اجرا می‌شود

  • کد خبر: ۳۰۶۲۴۶
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴
جزئیات توافق دولت و مجلس در مورد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان | قانون از همین ماه (آذر ۱۴۰۳) اجرا می‌شود
رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره اجرای قانون متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان توضیح داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدحمید پورمحمدی درباره تک‌نرخی‌شدن قیمت ارز گفت: بحمدلله کار با نظم جلو می‌رود. در این چند روز بانک مرکزی با تعطیلات رو‌به‌رو شد، اما ان‌شاءالله به شیوه مناسبی این روند را مدیریت خواهد کرد تا هم ارزآوری کشور بیشتر شود و هم تولید تقویت شود و هم بورس سبز باشد؛ بنابراین سیاست بانک مرکزی کاملاً درست است.

وی در پاسخ به سؤالی درخصوص همسان‌سازی حقوق در مناطق مختلف کشور گفت: این را باید به دو قسمت تفکیک کنیم؛ یکی بحث متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و دیگری حقوق کارمندان دولت است. وقتی درباره بازنشستگان صحبت می‌شود در قانون برنامه گفته شده کارمندان محترمی که در گذشته بازنشسته شده‌اند، فاصله حقوقی آن‌ها با کارمند متناظرشان زیاد است، بنابراین به دولت تکلیف شده است که طی سه سال این‌ها را همسان‌سازی یا متناسب‌سازی کند و به ۹۰ درصد تراز شاغلان برساند. برای جبران این میزان اختلاف تکلیف کرده بودند که در سال جاری ۴۰ درصد آن انجام شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: وقتی خواستیم این کار را انجام دهیم در گفت‌گوی مفصل با نمایندگان بازنشستگان مشخص شد منابعی که در بودجه پیش‌بینی شده است ۵۰ هزار میلیارد تومان بود و کفاف این کار را نمی‌داد و به طور مثال باید ۳۰ درصد انجام میشد. با نمایندگان مجلس و رییس مجلس جلساتی را برگزار کردیم و نهایتا اینگونه با هم توافق کردیم که بحث متناسب‌سازی را از این ماه آنگونه که منظور قانون است و ۴۰ درصد است انجام دهیم و میزان کسری که باقی ماند را به عنوان طلب بازنشسته در نظر گرفته و سال آینده پرداخت می‌کنیم و به لطف الهی موضوع بازنشستگان تمام شد و در حال انجام است.

وی ادامه داد: درخصوص کارکنان هم براساس قوانین پایه ما یک ضریب حقوقی داریم براساس این ضریب حقوقی عده‌ای دریافتی کمتری دارند و عده‌ای دریافتی بیشتری دارند ما کاری که در این زمینه انجام داده‌ایم این است که در بودجه سال آینده دو کار در این باره انجام داده‌ایم.

پورمحمدی تصریح کرد: یک کار این است که سقف ۲۰ درصد را بالا آورده‌ایم و یک حداقل حقوق را بالا آوردیم. معافیت مالیاتی افرادی که حقوق کمتری می‌گیرند را تا صددرصد بالا بردیم تا نظم و عدالت بیشتری برقرار شود. در عین حال کارمندان ما که عائله بیشتری دارند، هزینه بیشتری هم دارند از همین رو ما با قانون جوانی جمعیت برای خانوار‌های عائله‌مند را یک رشد حقوقی بالاتری دادیم که حقوق آنها ۳۴ الی ۳۵ درصد بالاتر می‌رود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->